Veelgestelde vragen bij inschrijven


Hoe oud moet mijn kind zijn om ingeschreven te worden?

Jongens en meisjes kunnen zich inschrijven vanaf 4 jaar. Aangezien wij momenteel geen damesploeg hebben; kunnen meisjes slechts inschrijven tot 18 jaar. Jongens kunnen deelnemen aan jeugdvoetbal tot 21 jaar.

Er staat geen leeftijdslimiet op inschrijvingen voor de G-voetbal.

Zijn er voorwaarden vooraleer mijn kind kan ingeschreven worden?

Voor de G-voetbal en de onderbouw (t.e.m. U12) gelden er in principe vrije inschrijvingen tenzij we een teveel aan spelers in die categorie hebben. Een nieuwe speler heeft steeds recht op 3 vrijblijvende deelnames aan een training. Na deze trainingen kan je in samenspraak met je kind beslissen of je al dan niet wenst in te schrijven.

Voor de bovenbouw (vanaf U13), verwachten we dat het spelertje eerst deelneemt aan 3 testtrainingen. Na deze proeftrainingen zal de sportieve cel in samenspraak met de trainer je inschrijving al dan niet goedkeuren.

Hoe meld ik mij aan voor proeftrainingen?

Neem telefonisch contact op met Frans Jeunen en/of meld je op de club op de voorziene trainingsdagen. De trainingsdagen zijn terug te vinden op onze website. Vraag bij aankomst naar de aanwezige coördinator. Hij zal je verder helpen en voorstellen aan je mogelijke trainer.

Hoeveel bedraagt het inschrijvingsgeld?

Inschrijven kost €360 voor spelers vanaf U13 en €300voor jongere voetballertjes. Vanaf het tweede kind zijn er kortingen op het inschrijvingsgeld. Indien gewenst kan er steeds een betalingsplan overeengekomen worden.

Wat krijg ik in de plaats?

Je kind kan gedurende het seizoen tot 3 keer per week zijn favoriete sport beoefenen. Je krijgt sportieve en persoonlijke begeleiding van trainers en sportieve cel. Elk kind is verzekerd tegen ongevallen op trainingen en wedstrijden.

Jullie krijgen een voetbalpakket met bal en kledij. Dit pakket moet nabesteld worden en zal een aantal weken na betaling voor je klaar liggen op de club.

Hoe regelen we de inschrijving concreet?

Meld u bij onze verantwoordelijke administratie Frans Jeunen. Je neemt via telefoon contact  met hem op via 0475/423893.

Breng als ouder of voogd zeker je e-ID met pincode mee. Ook van je kind dien je een kids-ID of e-ID bij te hebben. Deze zullen ingelezen worden op de club.

Hoe bestel ik een pakket?

Geef de kledingmaten van je kind door of meld je aan bij de GC Soccer Arena www.gcsoccershop.com (Sledderloweg 100 bus 2, 3600 Genk) om een aantal artikels te passen.

Bijbestellen van kledij is doorheen het seizoen mogelijk. Hou wel rekening met de benodigde levertijd.

Kun je dit nog eens samenvatten?
  1. Contacteer Frans Jeunen of zoek naar de trainingsdagen op onze website
  2. Meld je op trainingsdag op de club en vraag naar de aanwezige coördinator
  3. Neem deel aan 3 proeftrainingen
  4. Indien er beslist wordt om in te schrijven, meld je maandag of woensdag bij Frans Jeunen met e-ID van het kind én ouder of voogd. Beide ID’s zullen ingelezen worden op de club.
  5. Geef je kledingmaten door of meld je bij de AA Soccer Arena.
  6. Schrijf je lidgeld over op rekening van de club BE69 0882 3857 0178