ERC. Hoeilaart — E. Termien

1 - 5
Fulltime

Samenvatting

We waren goed georganiseerd.

Termien deed wat trainer Tomas Daumantas van heb vroeg, een driepunter behalen in Hoeilaart. “De 1-5-uitslag toont aan dat we een vlotten overwinning behaalden in Hoeilaart. Desondanks was het toch even schrikken toen we na enkele minuten in de wedstrijd op achterstand kwamen. Naar mijn bescheiden mening werd gescoord vanuit flagrant buitenspel. Maar als de scheidsrechter vervolgens een doelpunt goedkeurt, sta je machteloos”, vertelt middenvelder Pieter Jeunen.

“Voor ons was die achterstand een extra motivatie om meer aanvallend te spelen. Wij werkten onze doelkansen goed af en aan de rust stonden we 1-3 voor. Na de rust zetten Hoeilaart meer druk naar voor waardoor wij ruimte kregen om voluit de counter te spelen.”

“Daar onze organisatie verdedigend en in het middenveld goed stond, liepen wij verder uit. Positief is dat aanvaller Kenneth Ulenaers de bal goed opvangt en aflegt zodat een andere speler de kans krijgt om te scoren. Het is voor ons als nieuwkomer fantastisch dat wij onze start niet misten. Nu vatten wij een vierluik aan waarin wij onze provinciegenoten mogen bekampen.”

Bron: Het laatste nieuws.

E. Termien

1Luca Bruno Doelman
2Stan Croonen Verdediger
3Sven Vanoppen Verdediger
4Koen Hustinx Verdediger
6Ramon Voorn Middenvelder
8Niels Van Caubergh Middenvelder
9Kenneth Ulenaers Middenvelder
10Mustafa Yildiz Aanvaller
11Jordi Baur Aanvaller
12Pieter Jeunen Middenvelder
13Ferhat Teker Middenvelder
16Steffen Pullinx Verdediger
17Francesco Piras Middenvelder
19Kevin Philipsen Verdediger
23Jens Slegers Doelman