E. Termien vs OVC Sterrebeek

1 - 1
Fulltime

Samenvatting

“Wereldgoal slechts een punt waard”

E. Termien heeft gisteren op eigen veld zijn tanden stuk gebeten op Sterrebeek. Ulenaers, die vorige speeldag nog een strafschop miste, mikte in de allerlaatste minuut opnieuw een elfmeter naast. Weg drie punten, weg tweede plaats, weg topschutterskroon.

“De hele trainingsweek waarschuwde ik voor onderschatting van de tegenstrever. En toch merkte je dat de scherpte ontbrak”, sprak een gepikeerde T1 Daumantas. “We hebben dit gelijkspel dus over onszelf uitgeroepen. Och, misschien is het niet eens zo slecht dat we de koplopers in de luwte achtervolgen. Het houdt de druk wel weg.”

Na een spektakelarme eerste helft liep de herneming over van de emoties. Na de waarschuwingsschoten van Piras en Glisic kwamen beide teams onder stoom. Nog voor het uur hing centrale verdediger Pulinx aan de noodrem. Termien moest met z’n tienen verder, maar Jeunen zorgde toch voor de openingsgoal. “Op training vliegen de ballen er altijd lekker in en daarom twijfelde ik niet. Ik jaste het leer vanop dertig meter richting doel, waar het eerst nog de binnenkant van beide palen raakte alvorens tegen het net te vliegen. We trokken ons daarna terug waardoor Sterrebeek nog tegenscoorde. Met zoveel doelkansen mocht enkel Termien winnen. Spijtig dat mijn wereldgoal slechts één punt waard was.”

Klopt, want Vandervorst pakte een kopbal en een dribbel van Bloemen. De doelman werd echter ook goed geholpen door de paal (kopbal Ulenaers), de lat (knal Bloemen) en zijn medespelers. Nadat Mertens de bal met de hand redde, kreeg Termien in de allerlaatste minuut nog een strafschop, maar die leidde dus tot niets.

BRON: HBVL

E. Termien

1Luca Bruno Doelman
2Stan Croonen Verdediger
6Ramon Voorn Middenvelder
7Glenn Bloemen Aanvaller
8Niels Van Caubergh Middenvelder
9Kenneth Ulenaers Middenvelder
10Mustafa Yildiz Aanvaller
11Jordi Baur Aanvaller
12Pieter Jeunen Middenvelder
13Ferhat Teker Middenvelder
15Jerome Kroonen Verdediger
16Steffen Pullinx Verdediger
17Francesco Piras Middenvelder
19Kevin Philipsen Verdediger
23Jens Slegers Doelman

Locatie

t' Heke