Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

De clash tussen de twee vooropgestelde titelkandidaten was er één die door geen van beide verloren mocht worden wilde men de voeling met de suptop niet laten vergroten. Thes startte met wind voordeel en greep Termien meteen bij de keel dat in de beginfase alle hens aan dek diende te houden om de aanvalsgolven van Thes te weerstaan. Ook de striemende tegenwind belette Termien om enig tegen offensief in mekaar te knutselen. In de 6de minuut leek Thes te scoren, maar ref Janssens had een voorafgaande duwfout van Van Tilburg geconstateerd en dus de nul nul op het scorebord. Gelukkig misten de Thesse aanvallers,verder in de match, op de beslissende momenten, de nodige koelbloedigheid om op voorsprong te komen. Ook een fantastische doelman Vicente hielp met enkele klasse reflexen onze jongens door deze moeilijke periode. Thes bleef naarmate de 1ste helft vorderde wel de meest dominerende ploeg, maar Termien kwam met een poging van Nico Valori en Niels Willems eveneens aan het venster piepen. Thes moest dus toezien hoe Termien met een 0 - 0 de kleedkamers inging.

Nu was het de beurt aan Thes om de zware tegenwind en striemende regen te trotseren. Termien diende zich nu aan te passen aan de nieuwe situatie, maar nam geleidelijk aan het overwicht van Thes over dat in een vijftien tal minuten nog enkele kansjes wist te versieren. In de 65ste minuut kon Fabrizio Cammelleri zich doorzetten, schoof het leder door naar Niels Willems die niet aarzelde en hoog in het dak van het doel besloot 1 - 0. Thes een beetje aangeslagen reageerde ietwat te impulsief en dat leverde binnen de 6 minuten twee gele kaarten op. Termien gebruikte nu beter en beter de flanken en in de 82ste minuut zag Niels Willems de kans om de Thesse verdediging te ontwrichten en zijn voorzet belandde via een Thes been bij Maarten Jegers die droog de 2 - 0 achter een overigens goed keepende Claes dropte 2 - 0. Thes aangeslagen en alle energie verbruikt kon geen vuist meer maken zodat de 3 punten in Termien bleven. De Pastadagen waren naar jaarlijkse gewoonte weer een succes. Vele inschrijvingen, goede commentaren en de organisatie gelukkig met het geleverde resultaat. Meer moet dat niet zijn. Zaterdag staat de confrontatie met leider Herk op het programma; de gelegenheid om weer wat dichter bij de top te kruipen.

Nieuwsflash

Je kan je kledingpakketten (voor de personen die in orde zijn) in de eerste trainingsweek op woensdag , donderdag en vrijdag tijdens de trainingsuren (17u30 - ...) komen afhalen.

NIEUWSBRIEF

Meld je via onderstaande formulier aan op onze nieuwsbrief.
Naam:
E-mail:

Volgende wedstrijd

Zondag 24 september 2017 15.00bal

OVC STERREBEEK - EENDRACHT TERMIEN

Klassement 1ste prov.

  Clubnaam Ptn
1 FC HEUR-TONGEREN  9
2 KVK WELLEN  7
3 EENDRACHT TERMIEN  7
4 SPORTING KAMPENHOUT  7
5 WOLUWE ZAVENTEM  6
6 DIEGEM SPORT  6
7 KFC DIEST  6
8 ESK LEOPOLDSBURG  4
9 HOUTVENNE  3
10 BILZERSE WALTWILDER  3
11 STERREBEEK  3
12 TERNESSE WOMMELGEM  3 
13 ESPERANZA PELT  3
14 ERC HOEILAART  1 
15 NIJLEN  1 
16 V.C. HERENTALS  0 
  • errea Deschom cristal JanBergmans Elysee Schevenels 
  •  immolabadia indec Nelissen Wheels mncbusiness Base