Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Zullen zich vele Termien supporters zich om kwart na vier afgevraagd hebben. En inderdaad wat nu.

Het is een eenvoudige vraag maar het antwoord daarop is van een heel andere order. 3 op 12 of 0 op 9; het zijn cijfers waar iedereen die Termien een warm hart toedraagt toch met ongeloof naar kijkt.

Wat is de oplossing??

Het vertrouwen is weg (dit zie je vooral in onze verdediging die de laatste 3 jaar tot de beste van de reeks behoorde en nu geregeld onzekerheden vertoont), niemand die op dit moment de ploeg op sleeptouw kan nemen. Het is allemaal on-Termiens, de supporters zien niets meer terug van het dartele en met veel inzet spelende Termien van verleden jaar dat met spijtende acties de tegenstander het leven zuur maakte.

Ons eerste jaar in 1ste Provinciale stonden we na 6 wedstrijden ook met 2 op 18 en sloten toen het seizoen met de Interprovinciale eindronde. Enig verschil is echter, toen haalden we geen punten, ondanks het zeer goede voetbal dat gebracht werd. Wat moet er  nu gebeuren. Eerst vereiste is de kalmte bewaren en maar hopen dat we zo vlug mogelijk een klinkende overwinning behalen. De uitstekende  gelegenheid dient zich zondag al aan. KVK Wellen kan de ideale tegenstrever zijn om onze ontspoorde trein weer op de rails te zetten.   

Nieuwsflash

Je kan je kledingpakketten (voor de personen die in orde zijn) in de eerste trainingsweek op woensdag , donderdag en vrijdag tijdens de trainingsuren (17u30 - ...) komen afhalen.

NIEUWSBRIEF

Meld je via onderstaande formulier aan op onze nieuwsbrief.
Naam:
E-mail:

Volgende wedstrijd

Zondag 24 september 2017 15.00bal

OVC STERREBEEK - EENDRACHT TERMIEN

Klassement 1ste prov.

  Clubnaam Ptn
1 FC HEUR-TONGEREN  9
2 KVK WELLEN  7
3 EENDRACHT TERMIEN  7
4 SPORTING KAMPENHOUT  7
5 WOLUWE ZAVENTEM  6
6 DIEGEM SPORT  6
7 KFC DIEST  6
8 ESK LEOPOLDSBURG  4
9 HOUTVENNE  3
10 BILZERSE WALTWILDER  3
11 STERREBEEK  3
12 TERNESSE WOMMELGEM  3 
13 ESPERANZA PELT  3
14 ERC HOEILAART  1 
15 NIJLEN  1 
16 V.C. HERENTALS  0 
  • errea Deschom cristal JanBergmans Elysee Schevenels 
  •  immolabadia indec Nelissen Wheels mncbusiness Base