Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Inderdaad de titel zegt het. Dit was een match waarvoor onze supporters zo graag naar Termien komen. Proficiat Jongens.

Ok, sommigen haalden aan dat het nog niet echt het Termien van verleden jaar was, maar als men ziet vanwaar we komen, was dit toch wel een mooi kijkstuk. Vooral de flanken werden nu ten volle gebruikt, de jongsters passen zich stilaan aan en onze Niels Willems begint stilaan zijn draai te vinden. Dus kan het vanaf nu alleen maar beter worden, we mogen wel niet de fout begaan om te denken dat het allemaal wel los zal lopen. Van wedstrijd tot wedstrijd stilaan omhoog kruipen in de rangschikking moet nu de doelstelling zijn.

De wedstrijd dan: iedere Termiener was benieuwd wat deze nieuwe topmatch ging opleveren. Helson en zeker Thes waren mooie uitslagen maar leider Herk kon toch andere adelbrieven voorleggen, 1 verliesmatch en de beste achterhoede met slechts 6 tegen doelpunten lieten weinig aan de verbeelding over. Dus was het koffiedik kijken wat het resultaat betrof.

Maar kijk; Termien ging van bij het begin de confrontatie aan en was geenszins onder de indruk van de leider. En dat dit de juiste tactiek was bleek al gauw. Herk werd op eigen helft vast gepint en in de 8ste minuut speelde Maesen tekort in, de man in vorm Nico Valori, onderschepte en doelman Houbrechts had het nakijken. 0 - 1. Schitterende start van Termien. Herk trachtte te counteren, maar een alweer secure doelman Vicente en onze verdediging die week na week vertrouwen aan het tanken is, voorkwamen dat Herk terug in de wedstrijd kwam. Spijtig dat onze jongens de geboden kansen niet verzilverden, zodat het gedurende de verdere eerste en een groot deel van de tweede helft angstig afwachten was. Gelukkig zetten ze in de eindfase nog orde op zaken en via doelpunten van Niels Willems en Maarten Jegers werd een toch ietwat ontgoochelende leider opzij gezet. Of wie zei daar weer; je bent zo goed als de tegenstrever het je toelaat.

Termien doet een fantastische zaak en kruipt zo geleidelijk aan naar een plaats waar ze horen te staan. De Reserven en Jeugd keken tegen een voetballoos weekeinde aan en kunnen maar hopen dat de hemelsluizen langzaam weer gaan sluiten. Door de diverse uitslagen van de tegenstanders zijn we ook de uitgesproken winnaar van het weekend.

Nieuwsflash

Je kan je kledingpakketten (voor de personen die in orde zijn) in de eerste trainingsweek op woensdag , donderdag en vrijdag tijdens de trainingsuren (17u30 - ...) komen afhalen.

NIEUWSBRIEF

Meld je via onderstaande formulier aan op onze nieuwsbrief.
Naam:
E-mail:

Volgende wedstrijd

Zondag 24 september 2017 15.00bal

OVC STERREBEEK - EENDRACHT TERMIEN

Klassement 1ste prov.

  Clubnaam Ptn
1 FC HEUR-TONGEREN  9
2 KVK WELLEN  7
3 EENDRACHT TERMIEN  7
4 SPORTING KAMPENHOUT  7
5 WOLUWE ZAVENTEM  6
6 DIEGEM SPORT  6
7 KFC DIEST  6
8 ESK LEOPOLDSBURG  4
9 HOUTVENNE  3
10 BILZERSE WALTWILDER  3
11 STERREBEEK  3
12 TERNESSE WOMMELGEM  3 
13 ESPERANZA PELT  3
14 ERC HOEILAART  1 
15 NIJLEN  1 
16 V.C. HERENTALS  0 
  • errea Deschom cristal JanBergmans Elysee Schevenels 
  •  immolabadia indec Nelissen Wheels mncbusiness Base