Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Onze jongens hebben een serieuze optie op de finale genomen. Zoals in de competitie ging Apollo Gellik verschroeiend van start en was het alle hens aan dek. Indien de unieke kansen  van Crv en Janssen met de nodige kalmte waren afgerond, dan behoorde een 0 - 2 in de eerste 15 minuten tot de mogelijkheden.

Termien kwam zonder verdere kleerscheuren doorheen deze aanvangsminuten en nam het heft geleidelijk aan in handen. Toch in de 18de minuut kreeg Manu Fioravante het leder tegen de arm. ref Ceyssens wees naar de stip en Chergaoui bracht Gellik op voorsprong. Termien geenszins aangeslagen reageerde meteen en drukte Gellik constant op eigen helft terug. Amper 3 minuten later ging Raf Ory achter een ogenschijnlijk verloren aan, recupireerde deze net voor de doellijn en gaf mooi voor waar kwikke Niels Willems de 1 - 1 binnen knikte. Termien nu op kruissnelheid greep Gellik meer en meer bij de keel. Gellik deed verwoede pogingen om uit die ontknelling te komen en kon alleen via Janssen reageren, maar diens schot weerde doelman Niels Jeurgen met bravoure uit zijn doel. In de 40ste minuut kwam Termien dan verdient op 1 - 2 toen Fabrzio Cammalleri in een geharrewar het leder net over de doellijn kon tikken.

Gellik moest nu in de tweede doorgang wel iets aanvallender gaan spelen en dat was naar de bek van onze snelle aanvallers; Maarten Jegers doelde naar hartelust met zijn opportunent en een herboren Niels Willems was een gesel voor de Gellikse verdedigers. Dat dit moest resulteren in een hogere score werd voor iedereen met de minuut duidelijker. In de 53ste minuut stuurde Cedric Kabex Niels Willems het straatje in en liet zin dat hij nog aartsgevaarlijk kon zijn 1 - 3. Niels kroonde zich tot man van de match toen hij in de 61ste minuut doelman Martens op het verkeerde been zette en de 1 - 4 in het korfje deponeerde. Gellik zag het onmogelijke in en Termien consulideerde zijn verwoven voorsprong.

Beste match van het seizoen met een geweldige collectieve prestatie. Menig supporter ziet ons reeds in de finale en in principe moet dit ook een uigemaakte zaak zijn. Maar we herinneren ons nog levendig de eindronde van 3 jaar geleden waar we in Racing Peer gingen winnen met 0 - 4 en het thuis lange tijd bibberen en beven was toen Peer uitliep tot 0 - 3 en het uiteindelijk 2 - 4 werd. Dus onze jongens moeten nog 90 minuten bij de les blijven.      

Nieuwsflash

Je kan je kledingpakketten (voor de personen die in orde zijn) in de eerste trainingsweek op woensdag , donderdag en vrijdag tijdens de trainingsuren (17u30 - ...) komen afhalen.

NIEUWSBRIEF

Meld je via onderstaande formulier aan op onze nieuwsbrief.
Naam:
E-mail:

Volgende wedstrijd

Zondag 24/09 15.00bal

OVC STERREBEEK - E. TERMIEN

Klassement 1ste prov.

  Clubnaam Ptn
1 FC HEUR-TONGEREN  9
2 KVK WELLEN  7
3 EENDRACHT TERMIEN  7
4 SPORTING KAMPENHOUT  7
5 WOLUWE ZAVENTEM  6
6 DIEGEM SPORT  6
7 KFC DIEST  6
8 ESK LEOPOLDSBURG  4
9 HOUTVENNE  3
10 BILZERSE WALTWILDER  3
11 STERREBEEK  3
12 TERNESSE WOMMELGEM  3 
13 ESPERANZA PELT  3
14 ERC HOEILAART  1 
15 NIJLEN  1 
16 V.C. HERENTALS  0 
  • errea Deschom cristal JanBergmans Elysee Schevenels 
  •  immolabadia indec Nelissen Wheels mncbusiness Base